Paus under sommaren

Idag var vi på fertilitetsmottagningen för att diskutera hur vi går vidare osv.
Då sa hon något som slog mig som en jävla käftsmäll.
- "VI TAR SEMESTER NU".
Först tänkte jag att hon sa fel, eller att den andra läkaren som var med henne skulle ta över under sommaren medans hon gick på semester. Men så var det inte.
Hela mottagningen tar semester och jag får inte påbörja en ny kur Pergotime förrän augusti/september.
De ska ha en jävla semester och därför låta alla par som går igenom detta ha en 3 månaders lång paus, en evig jävla väntan.
Jag är både arg och ledsen, som ni kanske märker. Jag ville ju bli gravid inom kort, inte behöva vänta en hel sommar. Man kan ju knappast tänka på något annat ändå... 
 
Men jag och min kära fästman sa att vi ska försöka njuta av sommaren till fullo och då kommer den förhoppningsvis gå fort.
Läkaren sa även att jag kanske kommer få mens under sommaren, en egen mens. Det vore ju faktiskt jättebra, för det innebär att vi kanske kan bli gravida under sommaren, UTAN pergotime. Vore ju magiskt.
Det trodde hon för att Metforminet ska kunna ge ägglossning, HUR vet jag inte. Jag är inte så påläst och orkar inte bli det heller. Får jag mens så får jag, får jag inte så får jag inte. Jag orkar inte krångla till det mer än vad det redan är.
 
Så vecka 31-32 ska jag höra av mig igen till mottagningen för ny tid och för att då påbörja ny kur. Kur nummer 2, som kommer att bli en dubbelkur.
 
Så nu ska vi bara vänta...
PCO innebär bara väntan...