10.5 månad

Jag ser att ni är många som fortfarande läser bloggen varje dag. Förlåt för att jag är så dålig på att uppdater, men just nu är det fullt ös här hemma. Min goa unge har kommit upp på benen och går just nu överallt. Hon kryper väldigt sällan längre, utan går med sina små små steg. 
Hon är 70 cm lång och väger 7.6 kilo. En litet barn fortfarande, men ändå alldeles perfekt. Hon har ingen vidare aptit, men så har det alltid varit så för oss är det inte konstigt längre. Däremot älskar hon all sorts mat och allra helt ska hon äta själv. 

Ärtor, bönor, fetaost och banan är favoritmaten just nu. Men allt annat slinker ner det också. Smidigt att inte behöva ge henne egen mat, utan hon äter helt enkelt det vi äter.
Vi ska snart ansöka om förskoleplast inför skolstarten i augusti/september. Imorgon och på tisdag ska vi besöka två förskolor och se om de är något som passar oss. Den ena är en nybyggd förskola som är totalt miljövänlig och den andra är en mycket omtyckt förskola som alla rekommenderar. Det viktigaste för oss är att alla barn behandlas lika, att de är mycket utomhus och att grupperna inte är för stora.

Annars är det väldigt bra med oss, men fullt upp. Min sambo gick hem på föräldraledighet den 20 december och på måndag börjar jag plugga. Jag ska plugga till socionom på Universitetet. Ska bli så himla kul och spännande, speciellt kul att vårt barn får vara hemma med båda föräldrar lika länge.

Jag hoppas ni har en fantastisk dag.  (null)