Vecka 16

Hej på er.

Jag lever fortfarande i en omedveten förnekelse. Jag vet ju att jag är gravid, men innan magen växer och innan nästa ultraljud tror jag att det kommer att kännas såhär. Jag hinner liksom inte känna efter eller tänka på att jag är gravid nu när vi redan har en tvååring här hemma. Tiden bara swishar förbi!

Men alltså vi pratar såå mycket om bebisen här hemma. Främst pratar tvååringen om det. Hon berättar vad hon ska göra, mata och leka med bebisen. Att bebisen inte får äta mat i början och att man inte får slåss. Så himla förståndig och så himla rolig att lyssna på!

Nu är det snart jul och vi ska sätta oss i karantän från den 18 december för att kunna fira hemma hos min mamma och pappa. Då kan vi garantera att vi inte smittar någon. Julen blir lite annorlunda i år, men det är okej. Nästa år kan bli som vanligt igen om vi håller ut och lyssnar på restriktionerna. 

Vi handlar bara online nu, och den senaste gången nu så handlade vi för hela december. 12 matkassar fick vi försöka smocka in i kylskåp och frys! Haha! Men det gick, och nu har vi så vi slipper handla i all julrusch.

Hoppas ni får en mysig december!