Pergotime kur 2 dubbeldos

Idag har jag tagit de två första tabletterna på kur 2 av pergotime. Jag hoppas att en dubbeldos kan göra susen, så att det faktiskt blir en ägglossning denna gång!
Idag är sista dagen på mensen också, jag blöder knappt ingenting. Så himla skönt att bara blöda i 4 - 5 dagar. Dom få gånger jag fått mens tidigare i livet så har det varit mellan 10-25 dagar. Så detta är en enormt stor skillnad!

Jag hade inte heller någon mensvärk denna gång, bara lite värk i magen första dagen. Jag blöder inte så värst mycket heller, för bytte jag binda varje halvtimme-timme och så är det INTE nu! Så det är verkligen positivt! Det är som att denna "konstgjorda" mens är mildare liksom!

Nästa fredag ska vi till fertilitetsmottagningen och då håller vi tummarna för att det ska vara ägglossning på g! Jag ska även börja testa med ägglossningsstickor typ cykeldag 11, dagen innan sjukhuset. Så vi inte missar något!

Idag ska jag storstäda här hemma, min sambo har varit bortrest denna vecka, så ikväll ska jag hämta honom vid tåget. Längtat efter honom!