Uppdatering

Hej på er!
Jag ser att ni är många som är inne här varje dag. Jag förstår att ni undrar vart jag tagit vägen, eftersom det senaste jag skrev var att vi skulle dra igång med bebis nummer två. 

Jag äter en medicin, som jag behövde trappa ner när jag bleknade försöka bli gravid. Problemet blev att jag blev så himla dålig utan medicinen, jag klarade inte av det. Så vi tog en paus och nu äter jag full dos igen och mår bättre. 

Vi har bestämt oss för att "strunta" i läkarens ordination och att jag kommer att äta full dos tills den dagen jag plussar. Då kommer jag trappa ner, och vi är förberedda på att ta den lilla extra risken som finns. Barnet kan ta skada, men samtidigt kommer inte jag kunna försöka bli gravid om jag inte mår bra. 

Jag har två mål som jag vill uppnå innan vi ska börja försöka på riktigt igen.
1. Jag vill gå ner 3-5 kilo. För att bli av med några kilo av de som jag inte gått ner sedan första graviditeten.
2. Jag vill ha ätit medicinen i ett år, för att känna mig trygg i att så småning om behöva trappa ner den.
Jag skulle tro att detta är uppnått i januari, och det är isåfall då vi kommer börja försöka. 

Det kan kännas som att det är väldigt långt bort, men tiden går så väldigt fort när man har barn. Vårt barn kommer att vara nästan tre år då, vilket jag känner mig mer trygg med. Vår förhoppning är att det inte ska behöva ta allt för lång tid att bli gravid denna gång. Det vore en dröm att få en höstbebis, jag som älskar hösten. Men samtidigt så känner det lite väl optimistiskt.

Jag lovar att uppdatera er mer, men såhär ser läget ut nu!  (null)