1.5 år

Hej!
Ser att det fortfarande är många som är inne och kikar, det gör mig jätteglad. 
Just nu har jag lämnat barnet på förskolan och ska strax dyka ner i kurslitteratur. Jag läser termin 2 nu, och det är fantastiskt att plugga samtidigt som man har barn. Jag får så himla mycket mer tid att tillbringa med henne!

Hon har precis börjat acceptera lämningar, efter en och en halv månad. Det har varit riktigt jobbigt att lämna ett gråtande barn, som gör allt för att få följa med hem. Tyvärr funkar det inte att vara hemma heltid, hur gärna jag än skulle vilja. Så för både hennes och vår skull får hon gå två-tre dagar i veckan på förskolan.

Hon är nu en individ, ett barn med egna känslor, tankar och åsikter. Hon är modig, envis, nyfiken och har ett stort hjärta! Hon älskar bebisar och andra barn och är väldigt snäll! Jag tycker det är så härligt att kunna kommunicera och ha samtal med henne, hon förstår mig och jag förstår henne. 

Just nu är det bara kul att vara förälder. När hon sover bra, äter bra (helt ok iallfall) och oftast är nöjd. Jag tror att det kan vara så att hon blir mer nöjd av att kunna göra sig förstådd. Vi kan ju hjälpa henne på det sätt hon vill, om hon är hungrig eller trött osv. Så hon behöver inte gråta och gnälla.

Jag är så himla nyfiken på vilka ni är? Vilka är ni som läser bloggen? Vore superkul om ni vill kommentera och bara berätta typ om ni är föräldrar, ofrivilligt barnlösa, eller annat? Jag tycker iallafall att det är jättekul att ni läser! Ska försöka bli bättre på att uppdatera!
(null)