RUL v.18+6

Hej på er som fortfarande läser min blogg.

Det är svårt att hinna med att skriva här på vardagarna nu. Jag pluggar nu innan bebis kommer, på 150%, så jag har att göra dygnets alla timmar i stort sett.

Men jag tänkte ändå uppdatera er lite om hur jag mår osv. Vi var på ultraljud i fredags, i vecka 19 och vi fick se en mycket frisk bebis där inne. Vi fick till och med slängpussar. Min graviditet är en drömgraviditet. Jag vet inte ens om ni tror på mig när jag säger att jag inte har en enda biverkning. Jag har inte mått illa alls, jag har inte gått upp mer än två kilo, jag har inget gravidcravings, jag har inte ont någonstans. Jag har en perfekt graviditet än så länge, och det är verkligen skönt! 

Magen har växt lite, men är inte speciellt stor än. Jag har däremot börjat känna buffar inifrån sen en vecka tillbaka. Det är en jättehäftig känsla och så fort det buffar höjs humöret. Jag börjar förstå att jag verkligen har en bebis därinne!

Vi börjar förbreda oss här hemma för att få en liten familjemedlem. Vi har köpt en mindre soffa, så det får plats med lite lek på golvet. Vi har köpt en ny hallmöbel som är mer stabil och barnvänlig. Sen har vi inventerat bland barnkläderna, vi har ju hunnit köpa på oss en massa kläder under resans gång, för mig har det funkat som en tröst i att inte kunnat bli gravid. Jag har liksom funnit en tröst i att köpa små barnkläder.

Nu är ni lite uppdaterade iallafall. Jag kom pecis hem från skolan och ska börja plugga här hemma en stund nu innan min sambo kommer hem.

Jag hoppas ni har en fantastisk dag!