Tänkandet tar en paus

Just nu känner jag inte så mycket känslor. Jag lever mest i nuet och tänker inte så himla mycket, kanske för att det skulle bli för jobbigt att tänka på allt detta HELA tiden.
Vi väntar ju bara nu på mens, inte mens, graviditet eller vad det nu resulterar i. Vi har ju ingen aning, och det är bara ca en och en halv vecka sedan ev. ägglossning så än kan man ju inte se något på gravtester.
Men på lördag tänkte jag testa, så nu väntar jag med spänning till dess. Om inte mensen kommer före dvs.
 
LCHF funkar fortfarande, jag har inte vägt mig än sedan förra veckan, så jag vet inte om jag gått ner mer i vikt eller inte. Jag känner inget på kläder osv, så jag har ingen aning.
Men jag vill inte skapa en sådaan hets kring vikten, för då kommer jag att må så dåligt. Det räcker med det som är.
Jag äter iallafall LCHF mat, äter inte speciellt mycket eller ofta, rör på mig så fort jag har möjlighet och lust. Så man kan ju hoppas att det händer något med vikten.
 
Jag satsar ju iallafall på att gå ner tio kilo, så får vi se om mensen kommer igång själv eller vad det nu kan bli. Jag vet faktiskt inte om det spelar någon roll, för jag har ju vägt tio kilo mindre och då hade jag inte mens heller. Men man vet ju aldrig, vi får helt enkelt se.