Två år

Kan ni förstå att jag har en tvååring?! Jag har varit förälder i två år. Det känns helt sjukt.
Det har varit två fantastiska, jobbiga, roliga och tråkiga två år. Det känns som att jag upplevt fler känslor under dessa två år än resten av de andra åren jag levt.

Mitt barn kan nu prata 3-4 ords meningar, räkna till 10, stå på ett ben, namnge alla färger och mycket mer. Hon är pottränad sedan januari och har blivit så förståndig! Hon har börjat använda storlek 86 i kläder och har redan storlek 23 i skor. Det känns som att det verkligen blivit ett barn av henne, det är inte min lilla bebis längre. 

Vi har börjat fundera på barn nummer två. Vi vet inte om det kommer ta två år, eller två månader. Så vi har bestämt att börja försöka i sommar. Då kommer det som minst vara tre år mellan barnen. För vår del är det lite för få år, vi hade gärna haft 4-5 år emellan, men vi vet ju aldrig hur lång tid det kan ta. 
Jag ser fram emot att se henne växa upp med ett syskon som hon kan få lära allting hon kan. Jag växte upp med en sju år äldre syster, som lärde mig att säga snuskiga ord på engelska och se på skräckfilmer redan som tioåring. Men det har varit FANTASTISKT. Nu har vi en helt otrolig relation, och jag är tacksam över att det är såpass många år mellan oss!

Vi har två otroliga år bakom oss, och förhoppningsvis två händelsefulla två år framför oss! 

(null)