9 månader

Hej!
Nu har jag inte uppdaterar här på ett tag men ser att fler är inne och läser varje dag ändå. Så här kommer en liten uppdatering.
Min lilla bebis är inte så liten längre, hon blir 9 månader denna vecka. Jag har svårt att förstå hur det kan ha gått så fort och jag ångrar att jag inte njuter mer varje dag. 

Hon är en väldigt aktiv bebis, som inte gärna är stilla mer än en sekund. Det är fullt ös här hemma nu. Hon ställer sig upp och går längst möbler och kryper med världens fart. Hon har ökar fortfarade väldigt lite och sakta i vikt, men väger iallafall 7 kilo nu. Hon älskar plockmat och äter det vi andra i faniljen äter nu, ersättning vill hon bara ha på morgonen när hon vaknar. 

Snart är det jul, den första julen vi firar med henne och det känns fantastiskt roligt. Det känns som att julen blir sådär mysig och härlig igen när man fått barn. Jag hoppas att hon kommer att älska julen! Det blir lite åkande under juldagarna, men som tur är har vi båda våra föräldrar inom 10 mil, så det blir inte någon lång resa att göra. Det känns skönt!

Hennes favoritmat just nu är majs, ärtor och vita bönor. Hon kan plocka och äta det i evigheter, och älskar det verkligen. Annars äter hon leverpastej, ost, tacos, falukorv osv osv. Det som vi äter helt enkelt. Det enda som hon ratar är pannkaka och blodpudding. Haha!
Hon somnar 19.00 på kvällen och vaknar 7.30. Vi är så tacksamma för den sömnen, och vi är alltid utvilade och det underlättar vardagen väldigt mycket! Jag lider med alla er som har barn som vaknar varannan timme genom hela natten.

Och till sist, ni där ute som kämpar att bli gravida. Jag vet att julen är extra jobbig för er. Men snart blir det bättre, nästa jul kanske ni firar med en gravidmage eller bebis? 

Ta hand om er.

(null)