4 månader

Hej och hå vad tiden går. Kan inte förstå att vår lilla bebis som vägde 2700 gram nu väger 5700 gram och är fyra månader gammal. Jag tycker det känns som att hon utvecklas varje dag. Hon sitter helt med stöd, sitter några sekunder utan stöd och lär sig att smaka på lite mat. Hon älskar att experimentera med sin röst och  låter som en grävmaskin ibland och som en katt ibland. Hon sträcker sig medvetet efter saker och plockar upp dem med händerna och utforskar med munnen. 

Det är verkligen fantastisk att se henne utvecklas. Varje dag växer kärleken lite mer för henne. Hon börjar bli en individ med egen personlighet, inte bara ett hjälplöst spädbarn. Hon har börjat försöka krypa och ser ungefär ut som en larv när hon gör det. Rumpan sätter hon upp i vädret och försöker få benen under sig. Än så länge förstår hon inte att hon måste hjälpa till mer armarna, så hon kommer inte framåt.

Att få vara mamma har varit förjävligt men också fantastiskt. Det är en stor omställning som man måste vänja sig vid, och lära känna sin bebis. Men varje dag blir lite bättre och lite enklare. Jag börjar trivas i rollen som mamma!

(null)

(null)